Díky a PF 2018

Konec roku bývá časem pro sumarizování a vynášení přání pro rok následující. Nemáme v plánu sepisovat slohová cvičení na toto téma.

Rok 2017 pro nás byl, jak jste si jistě všimli, plný změn, včetně pořízení nového galerijního psa Norbyho. Jasně nám ukázal, že mít komerční galerii současného umění neznamená jen vystavovat díla současných malířů a prodávat jejich obrazy. Znamená to potkávat se se skvělými lidmi a vnášet umění i do rodin, ve kterých jeho přítomnost není běžnou součástí. Znamená to sledovat trendy, komunikovat a sdílet se. O to všechno jsme se snažili, protože nám záleží nejen na umění, ale i na lidech, do jejichž životů umění vstupuje a v nichž odehrává malá či větší představení plná zázraků.

Jsme moc rádi, že jste letos do naší galerie mohli zavítat nejen za uměním vizuálním, ale i hudebním, a to díky večerům se 440 Audio či večerům s klasickou hudbou. Vedle našeho díky vám chceme dát ještě něco… Náš slib, že se budeme i v Novém roce snažit dělat maximum pro to, abyste s námi trávili ještě více času a užívali si to stejně parádně jako v roce 2017.

Věříme, že se máte na co těšit.

S obrovským díky a přáním všeho „nej" v roce 2018,
vaše Dub Gallery

Dub Gallery na facebooku
YouTubeInstagram